Академия по молекулярна патология и персонализирана медицина „Рак на белия дроб“

Академия по молекулярна патология и персонализирана медицина „Рак на белия дроб“

Академията по молекулярна патология и персонализирана медицина 2024 “Рак на белия дроб” е национално събитие, в което лектори са водещи специалисти и експерти от Австрия, Италия и България.

Първите два дни на Академията ще бъдат в мултидисциплинарен формат. Експерти и водещи специалисти от всички медицински специалности, които участват в диагностиката, лечението и проследяването на пациентите с рак а белия дроб ще изнесат лекции, или ще участват в дискусионни панели.

Специални гости на Академията ще бъдат проф. д-р Лука Брчич от Институт по патология, Медицински Университет, Грац, Австрия и д-р Арсела Прелаж от Instituto Nationale dei Tumori di Milano, Италия. Ще се запознаете с най-новите постижения на прецизираната диагностика, съвременното лечение, скрининга и мониторинга на пациентите с рак на белия дроб.

Третият ден ще бъде посветен на специализирано обучение по молекулярна дигитална патология на рака на белия дроб. Модератор ще бъде проф. д-р Савелина Поповска, дм – Ръководител Катедра „Патологоанатомия“, Медицински Университет Плевен, водещ лектор –  доц. д-р Свитлана Бачурска, дм – Началник Клиника по клинична патология, УСБАЛО, София, а специален гост – проф. д-р Лука Брчич.

Седмото издание на Академията по молекулярна патология и персонализирана медицина 2024 „Рак на белия дроб“ е национален форум и ще бъде подходящо за специалисти и специализанти по медицинска онкология, обща и клинична патология, молекулярна биология, медицинска генетика, образна диагностика, лъчеление и радиохирургия, гръдна и онкологична хирургия, психоонкология, здравен мениджмънт и организация на здравеопазването.

За регистрация: https://form.jotform.com/232831351696359

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *