Академия по молекулярна уропатология

Академия по молекулярна уропатология

Уважаеми колеги,

Каним ви на

Академия по молекулярна уропатология

Организирана от БАППМ и Медицински Университет, Плевен

София, 17-18.09.2021, зала „Панорама“ ИнтерЕкспо Център

            БАППМ и Медицински Университет Плевен продължават специалната си програма за обучение и повишаване на квалификацията на медицинските специалисти в области от прецизираната диагностика и персонализираната медицина, незастъпени към настоящия момент в учебните планове на медицинските университети и стандартните програми за СДО, в която участват водещи учени и преподаватели.

            Специален гост-лектор на Академията ще бъде проф. д-р Джордж Дж. Нетто – ръководител Катедра „Клинична патология“, Университет Алабама, САЩ и лектор на Международната академия по клинична патология.

            Академията по молекулярна уропатология обединява два курса на СДО:

1.      СЪВРЕМЕННА ХИСТОЛОГИЧНА КЛАСИФИКАЦИЯ НА ТУМОРИТЕ НА ПРОСТАТНАТА ЖЛЕЗА. TNM  КЛАСИФИКАЦИЯ НА КАРЦИНОМИТЕ НА ПРОСТАТАТА.ПРИЛОЖЕНИЕ НА ИМУНОХИСТОХИМИЯТА В ДИАГНОСТИКАТА. ПРАКТИЧЕСКА РАБОТА С МИКРОСКОП.

2.      ТУМОРИ НА ОТДЕЛИТЕЛНАТА СИСТЕМА . СЪВРЕМЕННИ  ХИСТОЛОГИЧНИ КЛАСИФИКАЦИИ НА СЗО. TNM  КЛАСИФИКАЦИЯ НА ТУМОРИТЕ НА БЪБРЕЧНОТО ЛЕГЕНЧЕ,ПИКОЧНИЯ МЕХУР И УРЕТЕРА.ПРИЛОЖЕНИЕ НА ИМУНОХИСТОХИМИЯТА В ДИАГНОСТИКАТА. ПРАКТИЧЕСКА РАБОТА С МИКРОСКОП.

            Учебната програма е подходяща за патолози, лекари-специализанти, стажанти и студенти по медицина.

            Безопасността на всички курсисти, лектори и гости е приоритет за нас, така че ще бъдат спазени всички препоръчани противоепидемични мерки.

Участниците в Академията ще получат сертификати.

Очакваме Ви!

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *